Xbrl in Excel

Weet je hoe de meeste bedrijven hun financiƫle rapporten opstellen? Dit doen ze met Excel omdat het een goedkope software is. Het is nog ook eens heel uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Het is dan ook niet gek dat veel bedrijven de voorkeur geven aan Excel.

Verandering in het aanleveren van rapporten

Voor het aanleveren van de rapporten zit er wel een grote verandering aan te komen. Dit is dan ook waar xbrl in Excel van te pas komt. De rapporten moeten in de toekomst namelijk verplicht in xbrl aangeleverd worden. De bedrijven kunnen natuurlijk niet zomaar overstappen op een andere software. Dit is duur in aanschaf maar ook in het trainen van de werknemers om er mee te werken. Een goedkoper oplossing is xbrl in Excel.

Wat houd het in?

Het is heel simpel eigenlijk. Met xbrl in Excel kunnen de bestanden worden omgezet. Excel bestanden kunnen naar xbrl worden omgezet en xbrl bestanden kunnen ook worden omgezet naar Excel. Door xbrl in Excel kunnen de bedrijven de beste van beide werelden hebben en toch aan hun verplichtingen voldoen. De xbrl in Excel is al verkrijgbaar en beschikbaar voor ondernemers. Hiervoor moet natuurlijk wel een klein bedrag betaald worden voor de aanschaf ervan.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>