WordPress updates installeren

WordPress waarschuwt weer voor het belang van het installeren van nieuwe updates. Wanneer de nieuwe updates niet worden geïnstalleerd, word WordPress kwetsbaar. Doordat WordPress een opensource is, worden er constant updates uitgebracht, om het beter te laten functioneren en ook om het te beschermen tegen hackers.

wordpress updatesWordPress is een geweldige software en mensen kunnen het gratis blijven gebruiken, zonder er ooit last van te ondervinden. De mensen dat de updates op tijd installeren, ondervinden dan ook nooit problemen en hebben zelden last van malware of hackers. Dit komt doordat de updates de website beter beschermen en oude problemen opgelost zijn.

Voor WordPress zelf komt er regelmatig een nieuwe versie uit, dat makkelijk geïnstalleerd kan worden. Met een druk op de knop word de laatste versie van WordPress geïnstalleerd, alleen neemt het wel wat tijd in beslag. Naast de updates voor WordPress, komen er ook nog regelmatig updates uit voor de plugins en thema’s. Deze updates kunnen ook met een druk op de knop, worden geïnstalleerd.

Het WordPress onderhoud bestaat dan ook voornamelijk, uit het installeren van updates. Wanneer dit gedaan word, zal de website goed blijven functioneren. De mensen die dit niet doen zullen wel in de problemen komen, met hun website. Meer weten? Kijk eens op correcthosting.nl.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>