Wil je stoppen met roken?

Als je wil stoppen kan het nu heel makkelijk zonder de lastige nicotine kauwgom of pleisters, want nu er een betere oplossing, namelijk de elektronische sigaretten.

e sigaretElektronische sigaretten zijn veel beter voor je gezondheid, omdat er geen tabak in zit en er word niks verbrand. Sigaretten zijn vooral giftig omdat tabak word verbrand en hierbij komen schadelijke stoffen vrij in vorm van rook. Het rook inhaleer je nog eens wat nog veel slechter is voor je lichaam en gezondheid. Deze giftige stoffen veroorzaken kanker en beschadigen je longen.

Bij het gebruiken van E-sigaretten komt er geen rook vrij, omdat er niks word verbrand, in plaats hiervan word er een vloeistof verwarmt, wat vrij komt in de vorm van damp. De damp inhaleer je vervolgens zoals je dat ook met rook zou doen. De damp die vrij komt heeft verschillende smaken ,afhankelijk van welke vloeistof je hebt gekozen en het kan nicotine bevatten als je daarvoor hebt gekozen. Kijk op deze website voor meer informatie.

Als je wil gaan stoppen met roken kan je het beste een vloeistof met nicotine nemen en rustig afbouwen totdat je het niet meer nodig hebt. Daarna kan je gewoon de E-sigaretten blijven gebruiken, maar dan zonder nicotine of je kan er compleet mee stoppen. Uit onderzoekt blijkt dat 90 procent van de mensen die met de E-sigaret beginnen, succesvol zijn met het stoppen van roken.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>