Vloeibare goud van Marokko

Argan olie kopenAls je het over Vloeibare goud van Marokko hebt heb je het natuurlijk over de Arganolie. Arganolie is een van de belangrijkste export producten van Marokko en levert jaarlijks heel veel geld op. Arganolie is een zeer zeldzame en dure product, in Nederland ligt de prijs ook nog eens stukken hoger dan in Marokko. Er zijn wel wat grotere importeurs die wel beter prijzen hanteren, een van de bekendere hiervan is mogador cosmetics.

Arganolie is een zeer oud product en wordt al eeuwen gebruikt door mensen om hun schoonheid te verbeteren, tegenwoordig vond je het dan ook heel veel terug in shampoos en andere schoonheid producten. Het gaat dan meestal om een zeer kleine hoeveelheid van Arganolie die niet al te veel invloed heeft. Wil je echt effect zien van Arganolie dan moet je pure Arganolie hebben of in ieder geval Arganolie met een hoge concentratie, de concentratie die in de gemiddelde schoonheid producten zitten is bijna te verwaarlozen.

Let wel goed op als je Arganolie gaat kopen, het is een duur product en wordt dus ook vaak nagemaakt. Er zijn zaken bekend dat er olijfolie of een ander olie als Arganolie is verkocht. Bij importeurs zoals eerder aangegeven ben je er wel zeker van dat je echte Arganolie krijgt.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>