Travertin vloer laten impregneren

Je hebt travertin vloer in huis liggen en dit is heel goed want het is heel duurzaam en sterk. Bovendien is het nog ook eens heel mooi. Als je het goed onderhoud kan het gewoon levenslang mee gaan. Hier hoort dan ook travertin vloer impregneren bij.

De vijand van de travertin vloer is water en vuil. Dit kan over tijd namelijk in het vloer gaan zitten. Water kan de vloer van binnen beschadigen als het erin komt en vuil maakt de vloer dof. Dit is wel allemaal te voorkomen met travertin vloer impregneren.

Door travertin vloer impregneren maak je het vloer namelijk sterker. Het middel dat gebruikt word bij travertin vloer impregneren maakt het sterker. Er zitten stoffen in het middel dat in de travertin zelf gaan zitten. Deze stoffen hebben een afstotend effect op water en vuil. Na het travertin vloer impregneren kan water en vuil er dus niet meer in. Je kunt dan weer een aantal jaar vooruit voordat travertin vloer impregneren weer nodig is.

De travertin vloer impregneren kun je uit laten voeren door diverse bedrijven. In Nederland zijn er namelijk veel bedrijven die zich richten op het impregneren van verschillende soorten vloeren van natuursteen.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>