Taart voor 8.000 mensen

Een gulle bruispaar heeft besloten om een stukje taart aan het hele dorp te geven. Ze gaan in het centrum van het dorp hun trouwfeest vieren en hebben een bruidstaart dat groot genoeg is voor 5.000 mensen. Ze nodigen iedereen die een stukje taart wil dan ook om langs te komen.

Bruidstaart van 3 meter

grootste bruitstaartDe bruidstaart van het bruidspaar is maar liefst 3 meter hoog en er zal dan vast ook een ladder nodig zijn om de taart aan te snijden. De lekkernij van 3 meter word overigens gewoon door de lokale bakker gemaakt. Nu zul je afvragen hoeveel ze moeten betalen voor een taart van 3 meter. De taart heeft het bruidspaar maar liefst 30 duizend euro gekost maar dit is geen probleem. De bruidegom is namelijk een baron en zwemt in het geld.

Grootse trouwfeest

De grootse trouwfeest begint rond 6 uur in het dorpscentrum, wanneer de huwelijks stoet arriveert. Naast de bruidstaart is er ook nog bier en wijn voor de dorpsbewoners die naar de festiviteit komen. Een cadeautje mogen ze ook meenemen maar dat is niet vereist. De trouwfeest is dan ook voor iedereen open. Zelfs mensen buiten het dorp mogen langs komen voor een stukje bruidstaart, hapje en een drankje zolang de voorraad strekt. Wil je ook een grote taart laten maken? Kijk dan op een van de volgende websites:

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>