Sony Xperia Z1 compact

Sony was al helemaal terug op de market met de Sony Xperia Z1, maar nu is het helemaal terug met de compacte versie en kan het volop concurreren met andere smartphones.

Sony xperia z1De compacte versie van de Z1 is niks van zijn kracht of intelligentie kwijt, maar is juist slimmer geworden en sneller geworden. De functionaliteit van de z1 compact laat zien, waarom Sony  jaren leider was op gebied van technologie. Met de release van de playstation 4 en de Xperia Z1 compact zijn ze weer helemaal terug op de technologie market.

De Sony Xperia Z1 compact beschikt over de snelle snapdragon processor en een 4 inch scherm, met een hoge resolutie van 1280×720 pixels. Ook zit er een nieuwe camera in met wel 20.7 megapixel. De telefoon is nu ook veel slanker en kan je het makkelijk in 1 hand vasthouden, en bedienen.

Je kan de Xperia Z1 compact nu kopen voor 500 euro, maar als je het geld niet hebt, kan je ook een abonnement afsluiten, waarbij je het toestel gratis krijgt. Kijk voor voordelige abonnement op www.sonyxperiaz1compact.nl, want hier zijn al de verschillende aanbieders voor de consument vergeleken. Bij het afsluiten van een abonnement geld wel altijd, hoe langer de loop van je abonnement hoe voordeliger de abonnement, zo ben je met een 2 jarig abonnement altijd goedkoper uit.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>