Snel geld nodig?

Snel en makkelijk geld lenen? Tegenwoordig kun je dit gewoon online doen met een minilening.

minileningEen minilening is een kleine lening van 50 tot maximaal 900 euro. Juist omdat het om een kleine bedrag gaat kun je het snel en makkelijk lenen. Iedereen zonder een negatieve BKR notering kan een minilening afsluiten.

Een minilening afsluiten
Het afsluiten van een minilening kun je snel en makkelijk online doen. Het is slim om eerst de verschillende minileningen te vergelijken en dan de lening met de laagste rente af te sluiten. Voor het afsluiten van de minilening moet je een formulier in te vullen. Er wordt naar je persoonlijke informatie en het bedrag dat je wil lenen gevraagd. Je kunt ook de gewenste looptijd aangeven. Bij de meeste banken en kredietverstrekkers kun je kiezen uit een looptijd van 15 tot 30 dagen. De aanvraag wordt meestal binnen een werkdag verwerkt en als het word goedgekeurd word het meteen overgemaakt.

Krediet aanvragen

Naast de minilening is er nog een andere manier om snel geld te lenen. Je kunt namelijk ook bij de bank een krediet aanvragen. Je mag dan elke maand rood staan en heb je elke maand extra bestedingsruimte. De hoogte van het krediet is afhankelijk van je inkomsten. Met een minimumloon kan er bijvoorbeeld een krediet van duizend tot maximaal tweeduizend euro worden afgesloten. Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>