Professioneel vlaggen laten bedrukken

Vlaggen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden, maar als je het voor je bedrijf gebruikt of andere professionele doeleind, is het wel slim om het door een professionele bedrijf te laten, want je wil dan toch een hele mooie resultaat.

vlagge bedrukkenVooral als het voor een bedrijf is wil je dat het heel mooi bedrukt word, want anders maak je gewoon je bedrijf belachelijk. De vlaggen voor bedrijven dienen meestal ook als reclame en het is de eerste ding wat de klanten zien, wanneer ze jouw bedrijf bezoeken, je wil dan natuurlijk dat ze een goede indruk krijgen.

Ik heb dit zelf op de harde manier moeten leren toen ik heel goedkoop 2 vlaggen liet bedrukken. Toen de vlaggen klaar waren stond ik met 2 waardeloze doeken in mijn handen, omdat het bedrijf dat ze bedrukte helemaal niet erin gespecialiseerd was. Ze zeiden dat het een hele mooie resultaat was en dat het niet beter kon, zo was ik mijn geld kwijt, maar ik heb wel een belangrijke les geleerd

Ik ben daarna op zoek gegaan naar bedrijven die zich exclusief richten op vlaggen bedrukken en had er 3 gevonden. Ik heb alle 3 gebeld en een afspraak gemaakt om ze te bezoeken, zodat ik wat voorbeelden kon bekijken, tot mijn verbazing was de derde nog goedkoper dan de drukkerij dat ik eerder had gebruikt. De vlaggen die ze aan mij lieten zien waren wel veel beter, zelfs beter dan de vlaggen die ik bij de andere 2 duurdere drukkerijen had gezien. Ik heb met de drukkerij goede afspraken gemaakt en ze gingen mee akkoord dat de resultaat hetzelfde zou zijn als de voorbeelden, en dat ik anders mijn geld terug kreeg. De resultaten waren inderdaad geweldig en de prijs was nog ook een heel laag. Ik raad je dan ook van harte aan om je vlaggen hier te bedrukken.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>