Op zoek naar een betrouwbare incassobureau?

Zoek dan niet verder, want incassodeal is een professionele incassobureau met jaren ervaring.

incassoIncassobureau.eu incasseert 100 procent gratis uw openstaande rekeningen zodat uw zich verder geen zorgen hoeft te maken en verder kan gaan met ondernemen. Dit kunnen ze doen doordat ze de kosten doorberekenen aan de debiteur, zodat uw geen onnodige kosten hoeft te maken, want uw heeft immers niks verkeerd gedaan.

Met hun huidige werkwijze behalen ze goede resultaten en de meeste openstaande rekeningen worden snel binnengehaald, zonder gerechtelijke procedures te starten. De eerste stap is om een laatste aanmaning te sturen naar de debiteur en de tweede stap is om telefonisch contact op te nemen met de debiteur om zo het openstaande bedrag te innen. Mocht de debiteur nog steeds niet betalen dan word er een officiƫle aanmaning gestuurd, waarbij ook incassokosten in rekening worden gebracht. Mocht betaling na 2 dagen nog steeds uitblijven, dan word er om de 2 dagen contact opgenomen met de debiteur en ook word er sociale media gebruikt om de debiteur te benaderen. Dit is in de meeste gevallen succesvol en het komt eigenlijk heel weinig voor dat er aan het einde van deze traject geen betalingsregeling word getroffen.

Als de debiteur nog steeds weigert te betalen aan het einde van de traject, dan kunnen er nog eventueel gerechtelijke stappen worden genomen, maar hierbij moet uw wel kosten maken.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>