Lichtstraten op het dak

Zit je wel eens thuis en heb je het gevoel opgesloten te zitten? Dit komt doordat er niet genoeg licht naar binnen komt en vooral in de winter hebben we hier last van. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we net zoals planten behoefte hebben aan zonlicht. We halen hier vitamine D uit. Door lichtstraten is het mogelijk om meer licht naar binnen te laten en het huis krijgt ook een open gevoel.

LichtstratenLichtstraten worden op het dak geplaatst en bestaan vooral uit glas. Hierdoor staat er dus niks tussen het licht en het huis. Je hebt zo een straatje van open dak als het ware. Hierdoor komt er veel licht naar binnen en lijkt het huis zelfs grote. Overdag komt er genoeg zonlicht naar binnen en in de nacht kun je lekker naar de sterren kijken. Alleen door lichtstraten al voel je dichterbij natuur. Dit komt door het gevoel dat niks tussen jou en de hemel lijkt te bestaan.

De lichtstraten laten bouwen en plaatsen kan door diverse bouwbedrijven in Nederland. Een aantal bedrijven specialiseren zich zelfs in het bouwen en installeren van lichtstraten. Deze bedrijven maken de lichtstraten dan ook op maat. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij de diverse de diverse bouwbedrijven om te kijken wat er mogelijk is en hoeveel het gaat kosten.

http://www.vlakkelichtkoepel.nl/

http://www.luminusdak.nl/

http://www.veluxproductconfigurator.nl/

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>