Kunstnagels

gelnagelsVeel vrouwen kiezen vaak voor kunstnagels, omdat ze hun bestaande nagels willen verlengen of omdat ze hun nagels mooier willen maken. De laatste jaren zijn er ook flink wat nagelsalons bijgekomen, omdat steeds meer vrouwen voor kunstnagels gaan.

Bij het kiezen van kunstnagels zijn er twee keuzes en we zullen in deze blog beide opties bespreken. De eerste optie die we gaan bespreken zijn de acrylnagels en de tweede optie zijn de gelnagels. Beide hebben hun sterke en minder sterke punten. Je kunt op acrylnagels-gelnagels.nl trouwens ook meer informatie vinden over beide soorten behandelingen.

Acrylnagels

Acrylnagels worden gebruikt voor het verlengen en verstevigen van de natuurlijke nagels. De acrylnagels bestaan uit een mengsel van vloeistof en poeder. Deze twee dingen worden samen gehecht tot een kneedbare bolletje. De nagel styliste zal de acrylnagels in de juiste vorm boetseren. De acrylnagels drogen en worden vanzelf hard, wanneer ze in contact komen met de buitenlucht. Wanneer de acrylnagels hard en droog zijn zal de nagel styliste de nagels vijlen en polijsten.

Gelnagels

Gelnagels worden ook gebruikt om natuurlijke nagels te verlengen en te verstevigen, maar het is net even anders dan de acrylnagels. Gelnagels zijn van een andere materiaal gemaakt. Het is een soort van stroperige substantie en kan enkel door uv-licht worden verhard. Voor de rest is de behandeling vrijwel hetzelfde. Alleen zal het met de gelnagels iets langer duren, omdat het onder uv-licht verhardt moet worden.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>