Kasboekje maken of kopen?

Een kasboekje is een hele handige hulpmiddel om je inkomsten en uitgaven bij te houden. Hierdoor krijg je inzicht in je financiƫle situatie en met deze inzicht kun je het gaan verbeteren. Je kunt geld gaan besparen en sparen.

Als je financieel beter voor wil staan moet je wel eerst weten wat er binnen komt en war er weer uitgaat. Alleen met deze inzicht is het mogelijk om geld te gaan besparen. Door een kasboekje te gebruiken kun je deze inzicht krijgen.

Nu heb je de mogelijkheid om de kasboekje te kopen of zelf te maken. Als je zelf een kasboekje maakt bespaar je natuurlijk wel wat geld. Het maken van een kasboekje is ook niet moeilijk. Dit kan je gewoon met Excel maken. Alleen het bijhouden is wat moeilijker want dit moet je handmatig gaan doen.

Als je kiest voor kasboekje kopen hoef je zelf weinig te doen. Je betaalt dan een euro of 3 per maand. Voor dit bedrag kun je wel gebruik maken van een online kasboekje. Je hebt overal en altijd toegang tot de kasboekje en het bijwerken ervan hoef je niet handmatig te doen. Dit kun je automatisch doen door online je bankafschriften te uploaden naar de kasboekje.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>