Gezonder leven met 1 smoothie per dag

groene smoothieeWil je gezonder gaan leven en wil je beter voelen dan hoef je maar 1 simpele ding te doen en dat is 1 groende smoothie per dag te drinken.

Een gezonder leven start met een groene smoothie want hierin zitten groente en fruit die je dagelijks nodig hebt het is brandstof die je hele lichaam goed doet draaien dit is toch iets wat veel mensen niet doorhebben. In groente zit namelijk een hele belangrijke stof namelijk het chlorofyl deze stof helpt je lichaam met het reinigen van je lichaam en het verbeteren van je immuunsysteem doordat veel mensen niet genoeg groente binnen krijgen zit hun bloed vol met giftige stof waardoor ze zich vaak snel moe voelen en niet al te veel energie hebben. Hoe ouder je word hoe meer je wilt dat deze functies in je lichaam goed werken.

De smoothie smaakt ook heel erg lekker dus gezond worden is goed voor je de lekkere smaak van de smoothie komt door de fruit die in de drank zit dit is ook weer iets wat goed voor je is dus met 1 smoothie heb je al dubbel dosis gezondheid binnen.

Na een paar dagen drinken van de smoothie kan je last gaan krijgen van diarree maar dit is heel normaal omdat je lichaam over toeren gaat draaien om je lichaam weer gezond te maken. Op groenesmoothies.eu vind je meer informatie hierover.

Bekijk hieronder een video over de groene smoothie.

 

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>