Gepolijste vloertegels

VloertegelsTegenwoordig zijn de gepolijste vloertegels heel populair en ze worden ook nog eens vaak in de woonkamer gebruikt. Laminaat is een beetje uit de mode geraakt en ligt tegenwoordig in elke huis. Mensen willen iets nieuws en een totaal andere look. Gepolijste vloertegels geven het huis zeker een nieuwe look.

Voordelen en nadelen gepolijste vloertegels

Gepolijste vloertegels hebben zowel voordelen als nadelen, alhoewel de voordelen veel groter zijn. Gepolijste vloertegels gaan heel lang mee en zijn vrijwel onverwoestbaar. Je hoeft je dan ook geen zorgen meer te maken om krassen op de vloer. Je kunt de meubels vrij heen en weer bewegen zonder dat er krassen ontstaan. Gepolijste vloertegels zijn ook heel glanzend en geven een unieke karakter aan de woonkamer. Een klein nadeel is dat ze iets meer onderhoud vereisen dan de matte vloertegels. Gepolijste vloertegels moeten eens in de zoveel tijd goed schoongemaakt worden, zodat ze hun glans behouden en bij matte vloertegels is dat niet nodig.

Leer meer over gepolijste en matte vloertegels op fliesenxl.com.

Vloertegels in de keuken

Gepolijste vloertegels zijn ook heel mooi voor in de keuken. In de keuken is het vooral handig, omdat er regelmatig gemorst word. Gepolijste vloertegels kun je heel makkelijk schoonmaken met een nat doekje en het word niet door voedsel beschadigd. Het maakt ook niet uit of het hete of koude voedsel is dan op de vloer terecht komt. Gepolijste vloertegels kunnen goed tegen zowel hitte als kou.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>