Gebruik maken van internet op vakantie

Internetten op je smartphone, in het buitenland zou door de Europese wet, dat 1 juli inging goedkoop moeten zijn, maar dat is nog altijd niet het geval.

simonlyVolgens de Europese commissie zou het bellen, sms’en en internetten voor de helft goedkoper moeten worden in het buitenland.  De nieuwe Europese wet zou dit in theorie mogelijk moeten maken. De simonly zou zelfs nog goedkoper worden, tot wel 25 keer goedkoper. De wet pakt in praktijk nog niet uit zoals gehoopt want nog steeds is het internet in het buitenland veel te duur. In 2015 komt dan ook weer een nieuwe wet, dat nog effectiever moet zijn en de roaming kosten voorgoed doet verdwijnen.

Toch nog goedkoop internetten in het buitenland

De nieuwe wet laat nog op zich wachten tot in 2015, gelukkig is er wel een manier om iets goedkoper te kunnen internetten. Namelijk de simonly, want met een simonly kun je een stuk goedkoper in het buitenland internetten. Zo kun je toch nog aan je Facebook verslaving voldoen en ook foto’s posten op Instagram. De simonly abonnement kan je ook van maand tot maand afzeggen zo kan je dus alleen een simonly voor op vakantie nemen, maar deze abonnementen zijn zo goedkoop dat je het zeker gaat houden. Niet alle simonly’s zijn even goedkoop in het buitenland, dus vergelijk sim only voordat je er afsluit. Meer weten?

Kijk op een van de onderstaande links:

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>