Garantie iPhone

Bij aankoop van elke iPhone in de winkel of webwinkel krijg je een garantie van 2 jaar. De garantie bewijs zit in de doos zelf en binnen 2 jaar kun je altijd bij Apple of de winkel waar je het hebt gekocht terecht, mocht er iets mis zijn met het toestel.

Wanneer kun je gebruik maken van de garantie?

smartphone reparerenJe kunt gebruik maken van de garantie, wanneer de iPhone het niet meer goed doet of kapot is. Hierbij is het wel belangrijk dat het bij normale gebruik kapot is gegaan. Dit houd in principe dat het aan de iPhone moet liggen en dat het niet door jouw schuld kapot is gegaan. Als je de iPhone gewoon normaal gebruikt en het gaat kapot, dan heb je altijd recht op gratis reparatie of een nieuwe iPhone.

Laat je bijvoorbeeld de telefoon vallen en het gaat kapot dan kun je geen gebruik maken van de garantie. Dit komt namelijk door je eigen schuld en niet die van de fabrikant.

De iPhone laten repareren

Als de iPhone niet door jouw schuld is kapot gegaan kun je het opsturen naar de winkel of Apple zelf. Je krijgt dan een gratis iPhone reparatie en als het niet meer gerepareerd kan worden krijg je een nieuwe iPhone.

Is het kapot door eigen schuld? Ga dan naar de lokale elektronica winkel voor iPhone reparatie, want die zijn meestal veel goedkoper. Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>