De schoonheidsvoordelen van arganolie

DSC_7962We zijn bijna zover om te verklaren dat arganolie het beste schoonheidsproduct is, punt uit. We gebruiken arganolie al een tijdje en we zijn aangenaam verrast. Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om arganolie op te nemen in je schoonheidsrituelen.

·    Haar: arganolie is een geweldig product om kroezend haar in model te brengen. Het is een geweldige vochtinbrenger en geeft een beetje glans. Breng de olie aan op je haar terwijl het nog vochtig is voor een gehele behandeling of gebruik het zo nu en dan op de droge punten op droog haar.

·    Hoofdhuid: als je last hebt van een droge hoofdhuid, doe dan een beetje arganolie op een watje en dep je hoofdhuid met de olie. Als je dit doet voor het slapen gaan, dan heeft de olie ruim de tijd om je hoofdhuid te hydrateren voordat je je haar de volgende ochtend wast.

·    Gezicht: het lijkt misschien eng om een pure olie op je gezicht aan te brengen, vooral als je een gevoelige huid hebt, maar velen gingen je voor en hun huid is volledig verbetert. Het is gladder, helderder en stralender en dat alles dankzij het gebruik van arganolie als een dagelijkse vochtinbrenger voor ‘s ochtends.

·    Lichaam: je kunt arganolie gebruiken als een vochtinbrenger voor het gehele lichaam door het net zo toe te passen als een bodylotion of crème. Breng de olie direct aan na de douche voor de beste hydraterende resultaten.

·    Handen: arganolie is een geweldige olie om te gebruiken op je handen, vooral op je nagelriemen en op je nagels zelf.

Vanwege de toenemende populariteit van arganolie, liften veel huidverzorgingsbedrijven mee op het succes van arganolie. Het is zeker geen goedkoop product, maar de concentratie en de kleine hoeveelheid die je nodig hebt beperken uiteindelijk de kosten. Met de voordelen voor de huid die we hebben gezien, zijn we bijna op het punt gekomen om al onze producten te vervangen met arganolie, op zonnebrandcrème na.

We raden je om een product te vinden dat bestaat uit 100% pure Marokkaanse Arganolie voor de beste voordelen. Hier zijn een paar productlijnen die goede recensies krijgen, maar elk product met 100% pure arganolie is een goede aankoop.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>