Bespaar geld op boodschappen

Wil je geld besparen? begin dan met de boodschappen, want volgens de consumentenbond geven we hier heel veel geld aan uit. Je kan op twee manieren heel makkelijk geld besparen en ik zal deze geld bespaar tips met je delen.

Winkel bij een goedkopere supermarkt

geldbesparenALDI en Lidl zijn de goedkoopste supermarkten in Nederland, er is er vast wel 1 bij jouw in de buurt. Doe je boodschappen dan ook bij deze supermarkten en je zal al gauw een paar honderd euro, per maand besparen. Ga ook niet naar de dure supermarkten voor de kleine boodschappen, want ook deze lopen op tot hoge bedragen, aan het einde van de maand.

Deze tip lijkt voor de hand liggend, maar vaak doen mensen het toch niet, omdat ze zich vaak aan een bepaald sociaal standaard willen houden en zich schamen, om bij deze goedkope supermarkten hun boodschappen te doen. Ik zeg gewoon doen, het zijn hele goede supermarkten met geweldige producten en het is niet de voedselbank, dus je hoeft je nergens voor te schamen.

Groot inkopen bij aanbiedingen

Als er goede aanbiedingen zijn waardoor producten goedkoper worden koop dan groot in. Dit moet je vooral doen met producten zonder houdbaarheidsdatum, zoals wc-papier, wasmiddelen, luiers, thee, koffie en voedsel in blik. Zo bespaar je al gauw, heel veel geld door het hele jaar heen. Meer weten? Kijk op onderstaande links:

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>