Archiefvernietiging gewoon ter plekke uit laten voeren

In het verleden was het noodzakelijk om het archief dat vernietigd moest worden mee te nemen naar een speciale locatie, alwaar alles grondig vernietigd werd. Dit grondige vernietigen gebeurt natuurlijk nog steeds, maar het is niet langer nodig om alles eerst te gaan vervoeren, alvorens er kleine snippers van het archief gemaakt zullen worden. Want vandaag de dag is het mogelijk om papier, en dus ook uw archief, ter plekke door de shredder te laten gaan. ook archiefvernietiging.org maakt hier gebruik van. Hierdoor is het voor ons ook veel makkelijker om in heel Nederland actief te zijn.

archief-vernietigenHet maakt dus feitelijk niet uit waar uw bedrijf gevestigd is, wij komen gewoon volgens afspraak bij u langs en zullen het archief ter plekke gaan vernietigen, zo makkelijk gaat dit tegenwoordig. Wij hebben de kennis en de certificaten in huis om dit alles snel, efficiƫnt en discreet en uiteraard ook op professionele wijze voor u op te lossen. U krijgt naderhand een vernietigingscertificaat van ons. Wij zorgen ervoor dat uw archief goed vernietigd zal worden, zodat de documenten niet in de handen van derden terecht kunnen komen, zodat schade voor u en uw klant uit zal blijven. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

0 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>